S/Y Helmi

Följ vår segling till värmen…

Vi har just nu väldigt långsam internetuppkoppling!

Lämna en kommentar

Sedan flera dagar befinner vi oss för ankar utanför en liten ö, Carriacou, strax norr om Grenada. Trevlig ö med många små restauranger och mycket (och hög!) musik, som ljuder ut över hela bukten. Här ligger säkert över 100 segelbåtar på svaj. Vi har det ganska blåsigt här just nu, men vi ligger i bra skydd av ön. Har kollat ankaret, och det sitter fint.

Vi har f.n. väldigt långsam internetuppkoppling! Tror att jag kan få igenom små textmeddelanden som detta, men bilder går inte.

Ni får alla ge er till tåls. Så kommer det att vara några veckor framöver, när vi befinner oss bland alla småöarna i Grenadinerna. I början av mars kommer vi att vara på St. Lucia igen, och där har vi säkert bättre internetkontakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s