S/Y Helmi

Följ vår segling till värmen…

LAND I SIKTE!! Om 3 timmar är vi i Europa!!

5 kommentarer

LAND I SIKTE!!! Kl. 19.20 UTC (=kl. 21.20 skandinavisk tid) siktar vi land efter precis 3 veckor till havs! Vi har 20 nm kvar, och om 3 timmar är vi i Europa!

Spännande fortsättning följer!

5 tankar om “LAND I SIKTE!! Om 3 timmar är vi i Europa!!

 1. Det er fantastisk, Carl Gustav og Helmi! 👍🏼😀 Dere har virkelig gjort en utrolig reise, og er kommet trygt tilbake til Europa, og det tror jeg vi er veldig mange som er glade for. Det er vel heller ingen tilfeldighet, men et uttrykk for meget, meget god planlegging og dyktighet. Ha en fortsatt god reise videre! 😀

  Gilla

 2. Grattis Ni är helt ENORMT duktiga och modiga .Tänk nu har ni gjort en stor bragd!!!Väntar med spänning på att få träffa detta fantastiska par.Vi måste ses!!

  Gilla

 3. Det var gode nyheder! Fantastisk godt gået! Heroppe i det ellers så kolde nord nyder vi det længste højtryk vi oplevet. Alt godt fra Sanne og Martin i Bønsvig på Jungshoved

  Gilla

 4. Ni är för bra, en hel massa Sisu och jävlaranama så fixade ni det.
  Det är en bragd ni gjorde det efter alla umbäranden sååå kul att ni är tillbaka i Europa vi känner känslan med er och får en tår i ögonvrån.
  Stor kram från Susanne och Peder

  Gilla

  • Ett stort tack, kära vänner, för de vänliga välkomstorden tillbaka till Europa! Det känns riktigt bra att vara ”nästan hemma”! Nu vilar vi ut, och städar och skrubbar båten ren. – Troligen seglar vi därefter till Madeira och Kanarieöarna. Vi återkommer!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s