S/Y Helmi

Följ vår segling till värmen…

Rapport från Havet, 2018 06 01.

Lämna en kommentar

I föregående rapport skrev vi bl. a. om avfallshantring ombord. Avslutade med att det fanns en hel del att önska ang. miljöarbete i Karibien. – Tyvärr gick inlägget iväg lite väl snabbt. Borde ha skrivit något om att det skiljer sig mycket mellan länderna. Men detta får vi komplettera i den slutliga versionen, när vi kommit iland och har internetuppkoppling. Lägger då också till bilder, som det inte har varit möjligt att göra ute till havs.

Nog om detta. Vi närmar oss Azorerna. Vi har 225 sjömil (nm) kvar vid lunchtid, idag fredag. Vi räknar med att vara framme tidigt på söndag morgon, 3/6-18. De sista 12 timmarna kommer det att blåsa upp kraftigt igen. Vi kommer därför de närmaste 24-36 timmarna att ha så mycket segel uppe som vi bara kan, så att vi hinner fram till Hortas Marina innan ovädret bryter loss.

Spännande fortsättning följer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s