S/Y Helmi

Följ vår segling till värmen…

Här är vi nu! Lanzarote, 2018 10 27.

4 kommentarer

 

Marina Rubicón ligger väl skyddad på Lanzarotes sydkust.

 

I går eftermiddag, 27/10 2018 kom vi fram till Marina Rubicón på Lanzarotes sydkust. Här ligger vi tryggt under den kommande veckan, då kraftiga nordanvindar sveper in.

Återkommer med mer info om några dagar.

4 tankar om “Här är vi nu! Lanzarote, 2018 10 27.

  1. Hallå goa vänner!!
    Vilka äventyr ni är ute på, helt otroligt vad ni får vara med om. Vi är så glada att ni klarar av att lösa allt på bästa sätt och är välbehållna🤩 Vi ligger stadigt vid bryggan i Las Palmas har det toppen. Idag kommer kompisar från Sweden ska bli jätte kul att träffa dom. Sköt om er och ha det riktigt bra!!☀️👍 Stora kramar Anders o Lena

    Gilla

    • -”Lyckan står den djärfve bi!”
      eller ”Friskt mod är hälften vunnet eller Allt är förlorat!”
      Det är bara att välja!

      – Skämt åsido; vi har nu kommit upp till Lanzarotes sydkust, och fortsätter sakta norröver. Så småningom upp till La Graciosa, innan vi i början/mitten av december vänder söderöver för att omkring den 16/12 -18 komma tillbaka till Las Palmas. Där stannar vi sannolikt över nyåret, innan vi styr söderut.
      – Vi ser fram emot att få träffa er igen i mitten/slutet av december! Frågan är vem som ser mest Tomtelik ut?!! Enligt Helmi kommer jag att vinna, eftersom jag inte behöver klä ut mig så mycket. Frågan är om min lite tomtiga personlighet också spelar in?!!
      Kram till er båda! från
      /Helmi och Carl-Gustav.

      Gilla

Lämna en kommentar